Cautare

8876 de rezultate pentru "jurnalul national irinel" (3.90 secunde)
Numitul Wiener, care se crede vesnic tanar si ferice, alaturi de Emanuel Ungureanu, ambii, cica, doctori, desi freaca duda prin Parlament, nu mai au loc de somitati precum Ionel Sinescu, Monica Pop, Irinel Popescu etc., pe care ii numesc dinozauri, acuzand ca din cauza lor pleaca din tara zeci de medici tineri.
Presedintele comisiei, senatorul Irinel Popescu, a explicat ca Ordonanta prevede, de fapt, abrogarea legii adopate de Parlament, privind majorarea cu 50% a salariilor profesorilor, si nu o prorogare.
Intre cei care s-au aflat alaturi de liderul PSD, Mircea Geoana, s-au numarat fostul presedinte Ion Iliescu, presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, toti ministrii partidului, numerosi secretari de stat, secretarul general al PSD, Valeriu Zgonea, presedintele Tineretului PSD, Nicolae Banicioiu, liderul deputatilor PSD Viorel Hrebenciuc, liderul senatorilor PSD Ion Toma, presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, europarlamentari, presedintele CNAS, Irinel Popescu, lideri de organizatii, membri de partid, senatori si deputati, functionari parlamentari.
In forma actuala, daca un candidat cistiga colegiul, dar e membru al unui partid care ia mai puțin de 5% la nivel national, e nevoit sa cedeze locul urmatorului clasat.
Irinel Popescu, presedintele Academiei de Stiinte Medicale. ... crearea unei retele nationale de cercetare dezvoltare prin infiintarea Registrului National de Tratament Interventional al SCA - (sindroame coronariene acute);
Monica Gabor - o stiti ... amanta, intretinuta si viitoarea nevasta a lui Irinel Columbeanu - a luat nota 10. La oral.
Presedintele Traian Basescu a semnat decretul privind retragerea Ordinului National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler liderului PRM, senatorul Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ieri Presedintia.
Guvernul a adoptat Programul National de Reforma pentru perioada 2011-2013, document care reprezinta instrumentul de transpunere, la nivel national, a obiectivelor Strategiei Europa 2020 si cuprinde masurile privind cresterea economica si forta de munca, a anuntat seful DAE, ministrul Bogdan Manoiu.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Dupa aproape zece ani de pauza, echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la colegiul craiovean s-a calificat la turneul final al Campionatului National, unde alaturi de alte sapte formatii va lupta sa urce pe podium Echipa feminina de minivolei (clasa a sasea) de la Colegiul National "Nicolae Titulescu"
• Teatrul cel Mare (National), pe Podul Mogosoaiei, astazi Calea Victoriei a fost un edificiu important al Bucurestilor, opera a arhitectului vienez Heft, realizat in stil baroc.
Magda Marincovici (Jurnalul National) :
Jurnalul National:
Jurnalul National informeaza: ... - Jurnalul National: Cum de ati ajuns sa iesiti de pe scena politica? - Ion Solcanu: Frictiunile s-au accentuat in 2007 si au evoluat pana in 2008, momentul demisiei.
Jurnalul National: ... ANCA NICOLEANU) Adrian Ursu, despre demiterea lui Baconschi, pe care o considera o incercare de prostire a populatiei, si alte miscari haotice ale politicienilor aflati la guvernare • Jurnalul National:
Concret, desi Gazeta Sporturilor este gata sa preia ziarul pe care el l-a pastorit ani de zile, Jurnalul National, ceea ce ar putea aduce trecerea lui in plan secund sau chiar pe linie moarta, Tuca a primit o oferta consistenta chiar de la otevistul Dan Diaconescu.
Marius Tuca (Jurnalul National) : Cum e dragostea Inspira zborul fluturilor, Nu bate din picior, Distileaza lumina Care creste in tine, Las-o sa te invaluie Sa te cuprinda, Impacati-va Una cu cealalta, Adoptati-va, Por cu por, Imbratisati-va Pana la identificarea Contururilor, A echilibrelor A vibratiilor, Asa e dragostea.
Jurnalul National publica un grupaj intitulat "Apocalipsa dupa Traian. ... Grupajul din Jurnalul National din 7 mai 2010 , pe aceasta tema, cuprinde 6 articole.
El a povestit, intr-un interviu acordat Observatorului Cultural, ca, interesat fiind de viata politica, a inceput sa scrie editoriale politice, mai intai la Jurnalul National, iar apoi la Evenimentul Zilei. ... Dupa cativa ani, Jurnalul National a devenit nefrecventabil si am plecat la Evenimentul zilei.
Dan Constantin (foto) publica in Jurnalul National articolul "Basescu, ocolit de WikyLeaks", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com